Warner Bros. And InStyle Golden Globe party

1. Измийте и почистете добре лицето си. Това е една от най-важните стъпки, ако искате гримът ви да излежда добре и да се задържи по-дълго. (Предложение: ELEA – хидратиращ тоник)

2. Сложете овлажняващ крем и/или основа за грим. (Предложения: GOSH – основа за грим)

3. Нанесете основа за сенки (коректор или фон дьо тен също вършат работа).

4. Върху клепачите нанесете оранжево-кафяви сенки, а под веждите нанесете много светли телесни сенки (почти бели). Прелейте добре с четка. (Предложение за сенки: Bourjois Smoky Eyes Trio) (Предложение за четка: Essence – четка за опушен грим)

5. Във външната част на долния клепач нанесете с плоска четка от тъмните сенки, които използвахте, а във вътрешната – от светлите. Отново прелейте добре.

6. Подчертайте окото с черен молив. Можете да изолзвате същият молив и като очна линия на горния клепач, като се стараете да бъде възможно най-близо до миглите. Така оптически ще направите миглите много по-гъсти.

7. Ако искате миглите ви да са като на Кат Греъм, добавете изкуствени. За по-естествен вид първо поставете миглите, а след това ги извийте заедно с вашите и нанесете 2 слоя спирала. (Предложение за спирала: Maybelline Volume Express One-by-One)

8. Почистете лицето от излишните сенки, които може да са останали и нанесете коректор под очите и на местата, които искате да прикриете (пъпки, червени петна и обезцветяване на кожата).

9. След това равномерно нанесете фон дьо тен. Избирайте внимателно фон дьо тена си, тъй като той играе много важна роля в цялостния изглед на лицето. Внимавайте с цвета и консистенцията му, така че да пасва на вашия тип кожа.

10. За да фиксирате фон дьо тена и коректора, нанесете пудра.

11. Нанесете бронзант на скулите, по края на челото и слепоочията, по долната челюст и шията. Това ще придаде форма на лицето и ще направи илюзията за приятен летен загар. (Предложение: L’Oréal Glam Bronze Trio)

12. На бузите нанесете руж в прасковен/по-оранжев нюанс. (Предложение: Maybelline Affinitone)

13. Завършете с телесно червило и гланц.(Предложение за червило: GOSH – червило ) (Предложение за гланц: L’Oréal Glam Shine)

11
юни 2012
POSTED BY
POSTED IN
DISCUSSION 0 Comments
TAGS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *