Golden Globes 2012

 

1. Измийте и почистете добре лицето си. Това е една от най-важните стъпки, ако искате гримът ви да излежда добре и да се задържи по-дълго. (Предложения за продукти: Manhattan Clearface – дълбокопочистващ пилинг)

2. Сложете овлажняващ крем и/или основа за грим. (Предложения: NIVEA-флуид)

3. Тъй като този грим е с по-тъмни сенки, по-добре е да започнете с тях, а след това да продължите с останалата част на лицето. Нанесете основа за сенки върху клепачите. Ако нямате, добра работа ще свършат фон дьо тена  и коректора. (Предложения: Manhattan Cosmetics – основа за сенки)

4. Нанесете телесен цвят сенки като основен. (Предложения: Catrice – сенки за очи)

5. В сгъвката на окото нанесете лилавеещи сенки (или пепел от рози). (Предложение: Essence – сенки за очи)

6. С кръгла четка започнете да нанасяте по-тъмнокафеви сенки постепено, като започнете от края на окото и продължите в сгъвката на окото, а след това и съвсем близо до миглите. Идеята е да се получи нещо като буквата V. (Предложение за четка: Essence – четка за опушен грим ) (Предложение за сенки: Essence – сенки за очи )

7. С по-голяма чиста четка прелейте добре тъмните сенки, за да не се виждат резки граници. За още по-добро преливане можете да ползвате телесните сенки,  които ползвахте за основа.

8. С плоска четка нанесете от тъмните сенки в основата на долните клепач, възможно най-близо до миглите.

9. Нанесете много светли бежови или дори бели сенки в основата на окото и под веждите. По този начин гримът ви ще изпъкне още по-добре и ще отвори окото.

10. С черен молив очертайте долния клепач, а ако искате още по-наситен и тъмен грим, нанесете и върху горния, възможно най-близо до миглите.

11. Извийте миглите и нанесе няколко слоя спирала. Ако желаете, можете да поставите и изкуствени мигли. (Предложение: Bourjois Volume Glamour Max Definition)

12. Оформете веждите си с молив или сенки за вежди, но не ги правете прекалено тъмни, тъй като акцента ще пада върху очите. (Предложение: Essence – молив за вежди)

13. Изчистете лицето си от излишните сенки и нанесете коректор под очите и на местата, които искате да скриете (пъпчици, червени петна или обезцветяване на кожата). Разнесете го добре. (Предложение: BourJois Touch Healthy Mix)

14. Нанесете добре фон дьо тен по цялото лице и шията като се постараете да няма неприятни линии. (Предложение: Manhattan Perfect Cover)

15. Използвайте пудра, която ще помогне на фон дьо тена и коректора да не се отмият. (Предложение: Flormar Pretty – пудра)

16. Нанесете бронзант на скулите, по края на челото и слепоочията, по долната челюст и шията. Това ще придаде форма на лицето и ще направи илюзията за приятен летен загар. (Предложение за четка: Catrice – четка за руж) (Предложение за бронзант: Manhattan Cosmetics – бронзант)

17. На бузите нанесете руж в прасковен/по-оранжев нюанс. (Предложение: Bourjois – руж)

18. За устните използвайте оранжево-червеникаво червило. (Предложение: Flormar – червило)

 

Успех!

11
юни 2012
POSTED BY
POSTED IN
DISCUSSION 0 Comments
TAGS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *