Премиера на „Underworld: Awakening“

1. Измийте и почистете добре лицето си. Това е една от най-важните стъпки, ако искате гримът ви да излежда добре и да се задържи по-дълго. (Предложение: Lirene Beauty Care нежен хидратиращ тоник за лице 200мл)

2. Използвайте овлажняващ крем и/или основа за грим. (Предложение: Gosh – база за грим)

3. Нанесете основа за сенки върху клепачите. Ако нямате, добра работа ще свършат фон дьо тена и коректора.

4. Във вътрешния ъгъл на окото нанесете светли розови или лилави сенки. Използвайте ги и върху долния клепач. (Предложение за палитра, която да използвате за целия грим: Bourjois Pearls Quintet сенки за очи)

5. Във външния ъгъл нанесете по-тъмни сенки и прелейте добре с четка. Направете същото и върху долния клепач.

6. Нанесете бежов или бял молив за очи върху долния клепач.

7. Използвайте спирала за обем, за да придадете на миглите си вид като тези на Кат. За да ги направите още по-обемни и плътни, използвайте изкуствени мигли. (Предложение: Bourjois Beаuty’full Volume спирала за очи)

8. Оформете веждите си с молив или сенки за вежди. Използвайте цвят, който е един или два тона по-светъл от естествения ви цвят. Така веждите изглеждат по-естествени.

9. Изчистете лицето си от излишните сенки и нанесете коректор под очите и на местата, които искате да скриете (пъпчици, червени петна или обезцветяване на кожата). Разнесете го добре.

10. Нанесете добре фон дьо тен по цялото лице и шията като се постараете да няма неприятни линии.

11. Използвайте пудра, която ще помогне на фон дьо тена и коректора да не се отмият.

12. Нанесете бронзант на скулите, по края на челото и слепоочията, по долната челюст и шията. Това ще придаде форма на лицето и ще направи илюзията за приятен летен загар.

13. Накрая нанесете тъмнолилаво червило.

Малък трик: За да запазите формата и да предотвратите размазване на червилото, след като го нанесете, използвайте коректор около устните.

Успех!

14
юни 2012
POSTED BY
POSTED IN
DISCUSSION 0 Comments
TAGS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *