Премиера на „The Avengers“

1. Измийте и почистете добре лицето си. Това е една от най-важните стъпки, ако искате гримът ви да излежда добре и да се задържи по-дълго. (Предложение:Garnier Essentials почистващ тоник за лице за нормална и смесена кожа)

2. Използвайте овлажняващ крем и/или основа за грим. (Предложение: Gosh – база за грим)

3. Нанесете основа за сенки върху клепачите. Ако нямате, добра работа ще свършат фон дьо тена  и коректора. (Предложение: Artdeco – база за сенки за очи)

4. Нанесете наситено сини сенки върху целия клепач като в ъглите се опитайте да го изгължите, за да се получи грим тип „котешко око“.

Малък трик: Ако искате да получите тази перфектна черта като тази на Кат, вземете една лентичка тиксо и я поставете така, че да е възможно най-близо до ъгъла на окото и да свършва до края на веждата. Така, след като нанесете сенките и махнете тиксото, ще получите перфектна линия.

5. Прелейте добре сините сенки с тъмно кафеви като не преминавате над сгъвката на окото.

6. С тънка четка нанесете от същите сини сенки и на долния клепач. Ако нямате подходяща четка, можете да ползвате добре подострен молив за очи в подобен цвят.

7. Очертайте окото с черен молив за очи.

8. Във вътрепните ъгли на очите и под веждите нанесете по-светли сенки, които ще помогнат на окото да изпъкне още по-добре.

9. Нанесете 2 слоя спирала върху горните и долните мигли. Ако желаете, можете да сложите и изкуствени мигли. (Artdeco – спирала за очи Wonder Lash)

10. Оформете веждите си с молив или сенки за вежди. Използвайте цвят, който е един или два тона по-светъл от естествения ви цвят. Така веждите изглеждат по-естествени.

11. Изчистете лицето си от излишните сенки и нанесете коректор под очите и на местата, които искате да скриете (пъпчици, червени петна или обезцветяване на кожата). Разнесете го добре.

12. Нанесете добре фон дьо тен по цялото лице и шията като се постараете да няма неприятни линии. (Предложение: Essence – фон дьо тен)

13. Използвайте пудра, която ще помогне на фон дьо тена и коректора да не се отмият.

14. Нанесете бронзант на скулите, по края на челото и слепоочията, по долната челюст и шията. Това ще придаде форма на лицето и ще направи илюзията за приятен летен загар.

15. Накрая използайте телесно червило и/или гланц с телесен цвят. (Artdeco – гланц за устни с блестящ и мокър ефект)

14
юни 2012
POSTED BY
POSTED IN
DISCUSSION 0 Comments
TAGS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *