MTV Movie Awards 2012

1. Измийте и почистете добре лицето си. Това е една от най-важните стъпки, ако искате гримът ви да излежда добре и да се задържи по-дълго. (Предложение: Garnier Pure Active Exfobrusher измиващ гел)

2. Използвайте овлажняващ крем и/или основа за грим. (Предложение: Nivea Soft Creme универсален хидратиращ крем)

3. Нанесете основа за сенки върху клепачите. Ако нямате, добра работа ще свършат фон дьо тена  и коректора. (Предложение: Manhattan Clearface Cover Cream Boх)

4. Като основа нанесете бежови, леко бляскави сенки върху горния и долния клепач. (Предложение за палитра, която можете да използвате и за следвщите стъпки: Seventeen Perfect Harmony Eyes тройни сенки за очи)

5. Във външните ъгли на окото нанесете по-тъмни кафеви сенки и прелейте добре с по-голяма четка.

6. Във вътрепните ъгли на очите и под веждите нанесете по-светли сенки, които ще помогнат на окото да изпъкне още по-добре.

7. Нанесете черен молив по долния клепач на окото и върху горния, вместо очна линия.

8. Нанесете 2 слоя спирала върху горните и долните мигли. Ако желаете, можете да сложите и изкуствени мигли.

9. Оформете веждите си с молив или сенки за вежди. Използвайте цвят, който е един или два тона по-светъл от естествения ви цвят. Така веждите изглеждат по-естествени. (Предложение: Essence – молив за вежди)

10. Изчистете лицето си от излишните сенки и нанесете коректор под очите и на местата, които искате да скриете (пъпчици, червени петна или обезцветяване на кожата). Разнесете го добре.

11. Нанесете добре фон дьо тен по цялото лице и шията като се постараете да няма неприятни линии. (Предложение: Maybelline Affinitone 24h фон дьо тен

12. Използвайте пудра, която ще помогне на фон дьо тена и коректора да не се отмият. (Предложение: Bourjois Healthy Balance Compact пудра за лице)

13. Нанесете бронзант на скулите, по края на челото и слепоочията, по долната челюст и шията. Това ще придаде форма на лицето и ще направи илюзията за приятен летен загар. (Предложение: L`ORéAL Glam Bronze Duo Blondes 101 бронзираща пудра)

14. На бузите нанесете руж в прасковен/по-оранжев нюанс. (Предложение: Maybelline Affinitone руж)

15. За финал, използайте телесно червило и/или гланц с телесен цвят. (Предложение: L`ORéAL Glam Shine Glow 401 Cristal Rose гланц за устни)

 

Успех!

14
юни 2012
POSTED BY
POSTED IN
DISCUSSION 0 Comments
TAGS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *