Нина Добрев споделя своите тайни за красота

Nina Dobrev Launches The New Origins GinZing Energy-Boosting Moisturizer

Вече заявихме доста ясно, че обожаваме гардероба на Нина Добрев, но има и още нещо нейно, което искаме да имаме: кожата й. Затова се срещнахме с нея и я попитахме как го постига.
Първото й правило: Бъдете органични.
„Наистина вярвам, че е важно да не вкарваме химикали в тялото си и да го пазим колкото се може по-чисто,“ каза Нина пред PEOPLE в Ню Йорк на представянето на линията GinZing на марката Origins.
Друг неин съвет е свързан не само с това, което поставяме на лицето си, но и колко загрижена е за махането на други неща от него. „Наистина е важно да се маха гримът и да оставяме кожата да диша от време на време.“ И това означава да не сме мързеливи що се отнася до лицето, дори и когато патуваме.
„Винаги, когато летя, нося със себе си кърпички за премахване на грим и овлажнител,“ споделя тя. „Свалих всичкия си грим и използвах овлажнявашия крем на OriginsGinZing„. Наистина съживява лицето за секунди. Дори не мога да го опиша.“
Друг спасител за кожата на звездата от Дневниците на вампира: овлажняващия крем Natural Glow на Jergen. Очевидно големите (и красиви) умове мислят еднакво, защото техният автобронзант е в топ списъка ни за лятото.
Това не е всичко общо, което ние с Нина. Тя сподели, че любимият й тоалет от червния килим е същият като нашият избор: роклята на Дона Карън от наградите Еми през 2011.
„От тогава почти не нося червено, защото не искам да се състезавам с нея,“ шегува се Нина.

Източник към оригиналната статия

09
май 2013
POSTED BY
DISCUSSION 0 Comments
TAGS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *