IntoxicatingVampires.org


zachroerig
Зак Рориг, роден на 22 февруари 1985г., е американски актьор, станал популярен с ролята си на Кейси Хюс в “As the world turns”.
Зак е роден в Монпелие, Охайо. Той има по-малка сестра, която се казва Емили. Зак е учил в гимназията за модели в Клийвланд, а също така е бил и в Международната асоциация за модели и таланти, където се среща с бъдещия си мениджър. Той завършва гимназията в Монпелие, където е както футболист, така и боксьор. Докато расте, Зак работи за баща си и дядо си в Fackle Monuments, където изработва надгробни плочи.
Зак играе ролята на Кейси Хюс в “As the world turns” от 18 януари 2005г. до 2 май 2007г. Кейси е син на Том и Марго Хюс, а докато Зак е в сериала, Кейси е във връзка с героинята на Александра Чандо. След напускането си Рориг приема роля в теленовелата “One life to live” в ролята на Хънтър Атууд. Той напуска по-късно същата година. След това се появява в популярното шоу Friday Night Lights в ролята на Каш каубоят. От тогава насам той е в ролята на Мат Донован в “Дневниците на вампира”.
В личен план, Рориг има дъщеря, родена през януари 2011г. Прес юни 2013г. Рориг получава пълно попечителство над дъщеря си, тъй като бившата приятелка на Зак и майка на детето – Аланна Търнър, е изпратена във федерален затвор.

Your disclaimer here.