IntoxicatingVampires.org


candiceaccola
Кандис Акола е родена в Хюстън, Тексас на 18 май 1987год. Кандис има английски, швейцарски, френски и норвежки корени. Тя израства в Еджууд, Флорида, където учи в училище Лейк Хайланд.
Музикалната кариера на Кандис започва през 2006год., когато тя издава дебютния си албум “It’s Always the Innocent Ones”. Тринайсет от четиринайсетте песни са дело на самата Кандис. За съжаление, албумът не жъне голям успех в САЩ. Но пък през 2008год. албумът излиза в Япония и се оказва по-успешен там. През същата година Кандис Акола участва в 3D филма Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert. А също така Кандис е била бековокалист на Майли Сайръс по време на турнето й Best of Both Worlds Tour.
Първата филмова роля на Кандис е през 2007год във филма Pirate Camp. По-късно същата година тя получава и гост-роли в хитовия сериал How I met your mother, както и във филммите Juno, On the Doll и X`s & O`s 2009 година се оказва много успешна за Кандис в професионален план. Тогава тя участва в независимия хорър филм Deadgirl и в The Hannah Montana Movie. През 2009год. тя е избрана и за ролята на Каралайн Форбс в “Дневниците на вампира”. Кандис се включва и в YouTube поредицата Dating Rules From My Future Self.

Your disclaimer here.