IntoxicatingVampires.org


004

Нина Добрев е толкова цветна на синия килим на Тееn Choice Awards 2014, което се проведе в Shrine Auditorium в неделя (10 август) в Лос Анджелис.

25 годишната актриса беше заедно с нейния колега от “Дневниците на вампира” – Пол Уесли. Иън Сомърхолдър също присъстваше.

Ето и кои спечелиха:

Нашия избор за ТВ шоу Fantasy/Sci-fic (научнофантастичен/фентъзи) e Дневниците на вампира!
Любим актьор Fantasy/Sci-fic (научнофантастичен/фентъзи) е Иън Сомърхолдър четвърта година подред. Той беше номиниран заедно с колегите си в една категория – Пол Уесли и Джозеф Морган.
Любима акриса Fantasy/Sci-fic (научнофантастичен/фентъзи) е Нина Добрев пета година подред! Тя беше в една категория заедно с колегите си – Клеър Холт и Катерина Грахам.
Женска Scene Stealer е Кендис Акола!

юли 27, 2014  Teya No comments Uncategorized

the-vampire-diaries-season-4-cast-slice

Началната част на шести  сезон на Дневниците ще бъде номинирана С за Скръб.

След като загуби приятеля си – и най-добрата си приятелка – Елена (и останалите) ще чувстват липсата когато драмата на CW продължи и то четири месеца след последния епизод на пети сезон. “Достатъчно за големите избори в живота на всеки от героите,” казва Джули Плек на Comic Con панела събота. След последиците в сезон пети, всички се опитват да се справят със скръбта. “Едни се справят доста добре, други изобщо не се справят.

Нина Добрев добави: “[Eлена] не е в щастливо място. Тя има странен и объркващ начин за да се справи със загубата,”  което не приема комфортен секс с ново момче за протокола.

Ако го направи, това ще рече, че любовта й към Деймън не е била истинска.

ГОРЕЩО ЗА УЧИТЕЛЯ | Скоро върналият се Аларик ще “живее вън от Мистик Фолс, с нова учителска работа в локалния университет,” казва Мат Дейвис. “Ако на някой му трябва малко палавост, това е Господин Салтзман,” Плек добави.

НОВАТА ЛЮБОВ НА СТЕФАН | Когато темата “Стерълайн” се появи, Пол Уесли бързо отбеляза: “Стефан беше доста добър. Заслужава малко действие.” Но дали Елена ще се постави между Стефан и Керълайн, тоест между бившия си и най-добрата си приятелка? “Това би било лицемерно,” казва Добрев. “Тя излезе и с двамата братя.

LITTLE GILBERT | На Аларик и на Елена няма да им е лесно да помогнат на Джереми, по време на загубата на Бони. “Да се справят с него ще е трудно, щом никой от двамата не може да навлезе в Мистик Фолс” Плек ни споделя.

(ВИЖТЕ НАЙ-ВАЖНИЯ ПРОБЛЕМ В МИСТИК ФОЛС ПО ВРЕМЕ НА ШЕСТИ СЕЗОН)

СЪБИРАНЕТО НА СТЕЛЕНА | Има ли някакъв шанс Стефан и Елена да се съберат отново? “За сега, любовта между Деймън и Елена е много силна, и приятелството между Стефан и Елена е подраснало толкова силно.

 

юли 26, 2014  Teya No comments Clips, Interesting

003

Директно от Comic Con, трейлърът на Древните излезе. Той е разказан от страната на Ребека (Clair Holt) което ни подсказва, че може би нашата любима вампирка която се гриже за Хоуп ще се върне. Хейли не се приема като вампир и решава да бъде неговата лоша версия след като вече няма нищо. Отново избухва опастна война и този път не е между Клаус и Марсел, а между братята Майкълсън и родителите им – вещицата Естер и вампирът убиец – Майкъл. Много много екшън още от първите епизоди.

Оставям ви да видите трейлъра и да му се насладите.

юли 23, 2014  Teya No comments Interviews, Nina Dobrev

002

 

„Не харесвам никакъв негативизъм,“ казва Нина на списанието Nylon в техния брой през Август. Красавицата, която е на корицата обяснява: „Опитвам се да бъда мила с всички, дали ще е любов, приятел, бивш. Винаги се опитвам да третирам хората по начинът по който аз искам да бъда третирана.“ Още доказателства? Бившия ѝ и сегашен колега, Иън Сомърхолдер казва на списанието „Тя винаги ми оставя последното пържено картофче.“

 

Харесва ни фактът, че тези двамата поддържат такова приятелство след тяхната раздяла.Ясно е, че Нина и Иън се грижат един за друг и тези чувства не са изчезнали.

 

Нина казва на списанието, че вече мисли за живота си след „Дневниците на вампира“, което точно започна да снима сезон шести. „Винаги ще се опитвам да живея в сегашното време, но всички винаги плануваме бъдещето нали? Когато подписах договорът на двадесет години, знаех, че на двадесет и шест ще свърши. Не, че се страхувах, че ще съм стара… Харесвам сериала, но не искам да съм съдена по него.“

 

Какво то и тя да прави в Мистик Фолс – каквото и да се отваря пред нея във йогата или предстоящи филмови роли – провалът не е опция. „Успеха е единствената опция – е, най-високия успех е единствената опция. Аз съм един вид екстремист в този случай.“

Ако искате да узнаете още за Нина, ще трябва да изчакате списанието Nylon, броя 2014 Август.

юли 21, 2014  Teya No comments Interesting, Interviews, Season 6, The Show

001

Спасен в последният епизод на пети сезон на Дневниците на вампира, градът Мистик Фолс е сега в капан против магия. Пазен от завеса, която изкарва всички свръхестествени същества навън, градът не е съвсем готов да приеме обратно нашите герои. „Воала анти-магия ще продължи да играе голяма роля и да напредва. Когато историята продължи, че видим ефектите от изгонването върху героите. Всички се опитват да управляват ситуацията по техен начин (както и загубата на любими) и много нови лични пътища ще се оформят“ ни доверява Карълайн Дрийс.

Добре уведомена, автора на много от епизодите на Дневниците на вампира продължава, и ни говори прецизно за реакциите на героите: „Някои ще се борят за да се приберат у тях, други са се отказали и са продължили напред или просто живеят в мир с това. Искаме всички пътища да са лични за всеки от героите ни.“

—-

Този пост е качен от новата помощничка на сайта. Много съм щастлива да работя в толкова добър и доверчив сайт. Ще се опитвам да предоставям конкретна и потвърдена информация за сериала и всички около него.


Your disclaimer here.